Referinţe

tassullo

Tassullo România – Tassullo este o companie multinațională cu peste 100 de ani de experienţă în sectorul materialelor pentru toate sectoarele construcţiilor moderne. Produsele companiei au fost folosite în restaurarea unor obiective aflate în patrimoniul umanităţii: Arena din Verona, Piaţa San Pietro din Vatican, Colosseum-ul sau clădirea Universității Oxford din Marea Britanie.

feel-at-home-t

Tempini România – Din 1921, Tempini s-a consacrat drept una dintre cele mai importante companii italiene de furnizare şi montare a finisajelor din domeniul construcţiilor şi arhitecturii. Compania coloaborează cu cei mai renumiţi arhitecți, printre care binecunoscuţii arh. Zaha Hadid, Daniel Libeskind şi Arata Isozaki. De patru ani firma este prezentă pe piaţa din România, Timişoara fiind sediul central al operaţiunilor din Europa de Est.

 

imagesMuzeul de Artă Timişoara (MarT) –  aflat în Palatul Baroc din Timișoara. Muzeul a luat ființă după desprinderea secțiunii de artă a Muzeului Banatului, care a funcționat o perioadă într-o aripă din actuala clădire. Muzeul a devenit instituție de sine stătătoare pe 1 ianuarie 2006. Muzeul include o colecție unică de lucrări și obiecte personale ale pictorului Corneliu Baba, cu 90 de piese. Alte 3 secțiuni includ colecțiile de artă contemporană, decorativă și europeană. În patrimoniul muzeului se mai găsesc colecții de pictură românească, bănățeană și pictură religioasă, acestea momentan nu sunt expuse din lipsă de spațiu. Parterul este dedicat expozițiilor temporare.

Colaborări pe proiecte:

7-barbersm.d. burnette

16266344_1236490506432364_5444540498170886083_n5

aba automotive

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează