Happy Weekend în amenajările interioare

Vineri, 10 martie, sâmbătă, 11 martie, duminică, 12 martie, Tempini oferă celor care doresc să-şi amenajeze, sau să îşi construiască o locuinţă trei zile fericite de final de săptămână în care pot fi achiziţionate produse la preţuri speciale, de Happy Weekend. mozaic SicisEvenimentul are loc cu ocazia inaugurării primului outlet permanent de plăci ceramice din România, deschis de brand-ul Tempini. Acesta se va afla în localitatea Săcălaz, pe DN59 A, pe Strada Principală. Printre brand-urile din categoria luxury din outlet se vor regăsi: ceramică Florim, Casa Grande, Ragno, Marazzi, sau mozaic Sicis, brand-uri la care reducerile ajung până la 50%.

2La fel ca în toate celelalte domenii, spre exemplu design-ul vestimentar, și în design-ul de interior există tendințe care se schimbă de la un an la altul, spun reprezentanţii Tempini, brandul cu cele mai exclusiviste colecţii de ceramică, obiecte sanitare, tapet şi parchet. În Timişoara sunt expuse peste 200 de modele din aceste colecţii, iar anual aici sunt aduse brand-uri  noi. „Showroom-ul de pe Calea Aradului este cel mai mare din România, cu o suprafață de 1800m2. Cu toate că este spaţios, pentru a face loc altor produse în Showroom, am hotărât să dechidem un Outlet de plăci ceramice în apropierea orașului.  Trimitem către outlet produse din care ne-au mai rămas  cantităţi mici de materiale, sub 30 de m2, sau altele din colecţiile 2015/2016, pe care le vindem la preţuri atractive. Adoptăm ideea de outlet, aducând aici produse de calitate, branduri de lux,  pe care le comercializăm la reducere”, declară Gigi Nacev, manager general Tempini.

4În plus, în aceste zile de lansare, produsele din showrom-ul din Timişoara vor avea un discount suplimentar de 10%.

Pentru anul 2017, specialiștii din acest sector propun plăcile ceramice de dimensiuni mari care ating chiar şi 3 metri înălțime. Pentru stilurile arhitecturale axate pe decoruri în care este nevoie de culoare, modele, forme, designerii de produs au creat ceramica decorativă cu figuri geometrice, sau plăci ceramice realizate artizanal.

Aici pagina de facebook a evenimentului Happy WeekendHappy Weekend

 

 

 

Salvează

Salvează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *