Mobilitate electrică la Timişoara

Progres în două versiuni, la Timişoara. În construcţii şi în ceea ce privește politicile de mobilitate urbană și ecologică. Noul sistem de car-sharing lansat de clădirea de birouri de pe Calea Torontalului, nr. 69, vine ca o soluţie pentru timişorenii care doresc să circule cu o maşină ce îndeplineşte toate standardele de sustenabilitate. Este vorba despre automobilele BMW i3, care vor fi puse la dispoziţia clienţilor din clădire.

img_0106Jucătorii de la Clubul Poli Timișoara au venit astăzi la Vox Techology Park să sprijine un stil de condus ecologic, promovat de Werk Property Group.   După ce maşinile BMW i3 au fost scoase din priză, jucătorii s-au urcat la volan şi au descoperit …”viitorul”. Astfel poate fi descrisă, în cuvinte, senzaţia pe care o experimentează cei care conduc automobilul.

img_0206 Maşina electrică a demarat de la 0 la 100 km/h în 7,3 secunde, arătând astfel rapiditatea cu care poate demara un motor electric.  Autonomia autovehiculelor, care începând de astăzi pot fi închiriate, este între 180 şi 280 de km, iar sistemul opţional de extindere a autonomiei porneşte atunci când nivelul bateriei este scăzut, şi o poate creşte.

img_0339Pasionat de mașini puternice, jucătorul cu peste o sută de selecții în echipa națională, Răzvan Raț ne-a declarat: ”Sper să ne fi încărcat bateriile pentru că avem nevoie pentru meciurile care au rămas. BMW-ul pe care l-am probat e foarte rapid şi aveam nevoie de ceva asemănător. E ceva nou pentru noi. E o maşină pe care o poţi proba la asemenea acţiuni. Ne bucurăm că suntem aici, poate vom şi închiria asemenea maşini”.

img_0287Prin acest serviciu, lansat astăzi de Vox Technology Park, companiile își reduc costurile de mobilitate, taxa fiind una modică. Rezervarea automobilelor se va putea face printr-o aplicaţie instalată pe telefonul mobil.

img_0330Werk Property reprezintă un grup de investitori care au ales să dezvolte în Vestul ţării în sectorul imobiliar. În prezent ei construiesc unele dintre cele mai performante şi avangardiste ansambluri de birouri, precum şi ansambluri rezidenţiale, din Europa, potrivit certificărilor obţinute privind standardele de sustenabilitate şi ecologie. Proiectul Vox Technology Park, din Timișoara, are cel mai mare punctaj obținut până acum de o clădire verde cu standarde BREEAM Excellent în România, fiind pre-certificat cu un punctaj de 85,59%.  În ceea ce priveşte sectorul rezidenţial, Werk Property Group a lansat proiectul Vox Vertical Village.

img_0166

img_0174

img_0189

img_0266

img_0226

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *