Prima librărie ceramică Rosetti, deschisă la Cluj Napoca

Joi, în jud. Cluj, comuna Floreşti, la aproximativ 10 km distanţă de Cluj-Napoca, s-a deschis primul studio Rosetti Ceramica Libris.

eveniment-foto-rosetti-cluj-2Librăria de Ceramică, aşa cum este ea denumită, reprezintă o „sinteză” în ceea ce priveşte finisajele din sectorul amenajărilor interioare. Ceramică cu design, colecţii inovatoare prezentate în târguri internaţionale de profil, paviment cald, parchet laminat, precum şi obiecte sanitare. Toate aceste selecţii de produse, expuse în studio-ul Rosetti, vor fi în măsură să răspundă viitoarelor trenduri şi cerinţe din sectorul amenajărilor interioare, spun specialiştii în domeniu, prezenţi la Ziua Porţilor Deschise.

eveniment-foto-rosetti-cluj-16Numele studioului dezvăluie povestea materialelor. Fiecare colecţie expusă aici are în spate un studiu aprofundat al rocilor, al materiei prime, ce ia formă şi culoare prin trecerea implacabilă a timpului. Materialele sunt inspirate din natură, iar natura, aşa cum bine ştim, nu se demodează niciodată. Asemenea unei picturi, finisajele reprezintă fundalul, acea porţiune ce dă nuanţa, tonul, viaţă spaţiului.

showroom-detalii-8Într-o societate în permanentă schimbare în care timpul pare să fie tot mai scurt, este nevoie de un loc de refugiu pe care să îl numim – „acasă”. O casă cu nuanţe de calm, linişte, în care materialele care ne înconjoară nu „ţipă” în tonuri tari, ci ne mângâie simţurile în culori calde, neutre.  Finisajele expuse aici, au fost alese în conformitate cu necesităţile actuale, cât şi cele viitoare.

showroom-detalii-7Selecţia atentă de finisaje, de obiecte ce se adresează sectorului rezidenţial, prezentate în micul studio, de pe Eroilor nr. 13, dezvăluie o mică bijuterie. Imaginaţi-vă o perlă la gâtul unei femei îmbrăcate într-o rochie neagră, simplă, neutră. Pe scurt, exact asta este micul studio din Floreşti. O perlă rară la gâtul unei femei modeste, dar sofisticate.

F
Program: Luni – Vineri, 9.00 – 17.00/ comuna Floreşti, Cluj, Str. Eroilor, nr. 13/  tel. 0371 367 780

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *