Seminarii de pregătire – “Construieşti inteligent”

Sâmbătă, 25 februarie, de la ora 12.00, timișorenii au șansa, pentru al treilea an consecutiv, să participe la seminarii gratuite de pregătire, susținute în showroom-ul Tempini Solutions, de pe Calea Aradului 115.

workshopCum se calculează bugetul unei case, care sunt problemele pe care orice proprietar le întâmpină atunci când plănuiește să construiască viitorul cămin, informații practice despre terenul pe care urmează să fie construită casa, materiale de construcții sau informații despre proiectul de amenajare interioară. Acestea sunt câteva dintre subiectele ce vor fi abordate în cadrul seminariilor de pregătireConstruieşti Inteligent”.

Inițiativa aparține companiei Tempini Solutions România în colaborare cu specialiști din domeniul construcțiilor, care de-a lungul timpului au identificat o serie de probleme cu care oamenii se confruntă repetitiv atunci când decid să își construiască o casă.

Obiectivul principal al seminariilor este de a prezenta viitorilor proprietari problemele frecvente întâlnite de specialiști, practicieni în șantierele coordonate, astfel încât să poată fi evitate în viitor.

Seminarul este împărțit în trei cursuri. Primul curs începe sâmbătă, 25 februarie, de la ora 12.00, iar participanții trebuie să se înscrie prin e-mail la adresa: comunicare@tempini.ro, telefonic la numărul 0725 213 714, sau pe pagina de facebook: Tempini România.

Salvează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *