Vox Technology Park “dă tonul” în ceea ce priveşte stilul de viaţă modern din Timişoara

Sute de timişoreni s-au adunat sâmbătă seară în clădirea de pe Calea Torontalului, nr. 69, să admire apusul soarelui alături de prieteni, pe ritmurile muzicii. În jurul orei 18.00, porţile clădirii de birouri, cunoscute în sectorul rezidenţial drept unul dintre cele mai performante spaţii din România, s-au deschis nu pentru IT-işti sau activităţi profesionale, ci, de data aceasta, pentru o petrecere care a avut loc la cel mai înalt nivel. Pe acoperiş.

az3i2864-editÎn contextul în care Timişoara cunoaşte o dezvoltare alertă, zeci de clădiri sunt în proces de construcţie, dezvoltatorii de la Vox Technology Park vin cu idei noi ce oferă tuturor celor care închiriază sau îşi cumpără o casă în cadrul proiectelor dezvoltate – un stil de viaţă ce se ridică la standardele europene. Acest lucru este demonstrat prin sistemele performante integrate într-o arhitectură contemporană, certificarea de clădire verde şi mobilitatea electrică pe care o oferă tuturor timişorenilor care doresc să se deplaseze cu maşinile electrice. Pe lângă toate acestea, reprezentaţii clădirii de birouri se implică activ în viaţa comunităţii locale încercând să le ofere timişorenilor un mediu prietenos, al cărui scop este acela de a-i scoate din cotidian. Evenimentele ce reunesc comunitatea locală, fie că este vorba despre evenimente de business, altele cu obiectiv cultural, sportiv sau pur şi simplu petreceri relaxante de final de săptămână, sunt tipuri de acţiuni care mută polul de interes al timişorenilor în Calea Torontalului. O spun sutele de timişeni care au participat la manifestările organizate de Vox Technology Park.

az3i3015-editSâmbătă seară, timp de şase ore, Vox Technology Park a fost gazda unei petreceri “spontane”.  Invitaţii au aflat de locaţie cu o zi înainte de eveniment, iar intrarea s-a făcut pe baza unor brăţări.  Printre invitaţi s-au aflat atât IT-işti cât şi cunoscuţi oameni de afaceri din vestul ţării. “Publicul foarte bine selectat, cât şi momentul ales pentru un astfel de eveniment, sunt foarte bine gândite. În sfârşit putem participa la o petrecere care începe la o oră decentă şi se termină la miezul nopţii, în felul acesta avem timp să ne simţim bine, în apusul serii şi să ne odihnim cât trebuie”, a declarat Cristina Lazăr, una dintre participante.

az3i3334-edit-editIdeea evenimentului spontan vine din partea lui Alexandru Roşca, Alexandru Bucătaru şi Mihai Leonte, trei tineri care aduc un concept nou în ceea ce priveşte petrecerile de weekend. Aceştia aleg locaţii reprezentative din oraş, pe care le transformă  în spaţii de socializare moderne cu muzică de calitate, cocktailuri cu arome de sezon, savurate în compania unei comunităţi atent selectate.

az3i3040-editReprezentanţii Vox Technology Park promit şi alte surprize creative în viitorul apropiat, unele prin care speră să atragă atât publicul local, dar şi turiştii.

În spiritul şofatului responsabil, la finalul evenimentului, invitaţilor le-au fost puse la dispoziţie maşini electrice şi şoferi de la City Limo Service.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *